|
 |
|
 |
| |
| |
 |
dubai.MyForum.ro
Acest forum este pentru cei ce iubesc si cei ce doresc sa afle mai multe informatii despre Emiratele Arabe Unite.Impartaseste cu noi gandurile si experientele tale petrecute in Sahara!This is the right place if you love everything about UAE.
|
 |
|
The time now is Sat Oct 10, 2026 10:14 pm
|
| Author |
Message |
Cristin Moderator

|
Posted: Mon Aug 04, 2008 4:15 pm Post subject: |
|
|
Macar se pot tine de mana..
Sara...Ai avut o idee buna cu acest subiect  |
|
| Back to top |
|
| Author |
Message |
Cristin Moderator

|
Posted: Mon Aug 25, 2008 10:19 pm Post subject: Re: Pedepse pentru homosexuali si soțiile care fac topless! |
|
|
| Sara wrote: | As mai avea de adaugat si subliniat ca homosexualitatea,adulterul si alte relatii extraconjugale inafara casatoriei din punctul de vedere Islamic sunt INTERZISE.
Vestul faciliteaza sexul ilegal inainte si dupa casatorie. In plus, lucrurile diavolesti merg pana intr-acolo incat ating puncte extreme, cum ar fi homosexualitatea, cu cele doua feluri ale sale : cea barbateasca si cea femeiasca.
| [/quote]
Desi sunt INTERSIZE majoritatea musulmanilor nu le respecta, nu stiu cat de mult homosexualitatea dar relatiile extraconjugale si sexul inainte de casatorie sunt cel mai des nerespectate.. |
|
| Back to top |
|
| Author |
Message |
Amal New Member

Joined: 10 Oct 2008 Posts: 12 Location: Arabia-saudita Riyadh
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 8:59 pm Post subject: |
|
|
Da poate sa tina de manna si aici vorbesc depre mine si sotul meu.Noi de trei ori am fost in Dubai ,am trecut prin Abu-dhabi,am stat si la sharjah .am umblat mult ,si cand ne am plimbat mereu tineam de manna.
acuma ultima oara am fost in julie in dubai.Alhamdulillah.  |
|
| Back to top |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
| |
 |
|
 |
|
|