Read the kungfu novel
dubai.MyForum.ro
Acest forum este pentru cei ce iubesc si cei ce doresc sa afle mai multe informatii despre Emiratele Arabe Unite.Impartaseste cu noi gandurile si experientele tale petrecute in Sahara!This is the right place if you love everything about UAE.
The time now is Sun Oct 11, 2026 6:20 pm

Ajung in Dubai, va rog daca se poate ceva good "tips&qu

Reply to topic    dubai.MyForum.ro Forum Index -> DISCUTII
View previous topic :: View next topic  

Author Message
Nicoleta Lupu

PostPosted: Fri Mar 14, 2008 2:44 pm    Post subject: Ajung in Dubai, va rog daca se poate ceva good "tips&qu Reply with quote

Buna ziua! Pe 15 aprilie ajung in Dubai, pentru 4 luni, sunt de fapt transferata partial cu serviciul. Lucrez la o firma extraordinar de mare din omenirea otelului, ArcelorMittal...Voi ave salariul de 1200$, apartament si toate cheltuielile platite de firma, transportul pana la birou si inapoi asigurat, ma va lua un coleg cu masina, telefon mobil si laptop. Eu nu am fost pana acum niciodata in vreo tara araba. Va rog sa imi spuneti daca ma voi descurca cu salariul pe care o sa il am, adica pentru masa, sa ma plimb, sa imi cumpar cate ceva etc,stuff obisnuit pentru o femeie. De asemenea, va rog sa imi spuneti cum ar necesită sa ma imbrac, in asa fel incat sa nu fac nota discordanta si daca voi fi in siguranta, tinand cont ca voi sta singura.Colegii de la biroul din Dubai sunt indieni. Si daca voi putea sa mananc ceva hrana europeana sau va trebui sa ma adaptez la supa de alge :-)
Va multumesc mult pentru rabdarea acordata si astept raspunsul dvs.

Author Message
Cristin
Moderator
Moderator
Cristin

PostPosted: Sat Mar 15, 2008 2:17 am    Post subject: Reply with quote

Din cate ne-ai spus stai linistita ca te vei descurca acolo cu salariul acesta si mai ales daca ei i-ti vor plati si restul. In privinta hainelor, trebuie sa fie cat de cat decente, dar ai sa te duci in lumea shopping-ului si cu siguranta i-ti vei gasi haine potrivite. In privinta mancarii eu zic ai de unde alege, dar sa nu te astepti ca ai sa mananci mancare exact ca in romania. :-D
Succes si sa ne ti la curent cand ajunti acolo
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
Nicoleta Lupu

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 10:41 am    Post subject: Reply with quote

Hey buna din nou. :thumbsup: Multumesc elegant pentru raspuns. Deja incep sa imi fac bagajul. Daca se poate, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Trebuie sa imi iau ceva haine si incaltaminte de vara de acasa. Plsssssssss dati-mi un advise, ce gen de haine sa imi iau. Pot sa le iau pe cele obisnuite pe care le folosesc acasa??? Astept vesti, multumesc. Pe curand! :-)

Author Message
Cristin
Moderator
Moderator
Cristin

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 11:02 am    Post subject: Reply with quote

Ma bucur pentru tine (as fi vrut si eu sa am norocul tau)...in privinta hainelor le poti lua pe cele de acasa normal.
Succes si cand ajungi acolo sa ne anunti si pe noi sa ne spui cum este ...sper sa nu ne uiti :-)
Back to top

Author Message
Nicoleta Lupu

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

Multumesc elegant pentru raspunsul prompt. Si..sa stii ca sunt si nu prea de invidiat :-P Imi las aici viata mea, plus iubitul :-D pe care il las singurel aproximativ patru luni.Ma duc la munca...Si mai am ceva de precizat, ca sunt o moldoveanca la 31 de ani, blonda si cu ceva forme (fara falsa modestie). Sigur pot sa ma folosesc de hainutele mele? Nu vreau sa fiu discrepanta pe strada si sa se uite toata omenirea la mine.By the way, intre timp am aflat ca o sa stau la Savoy Hotel in Dubai sper sa fie misto:) Va pup si va vor un wend placut.
Pe curand!... Si sigur ca pastram legatura, de ce nu?

Author Message
Cristin
Moderator
Moderator
Cristin

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 9:39 pm    Post subject: Reply with quote

Sunt de acord cu Sara daca i-ti permite bugetul ar fi bine sa i-ti cumperi haine de acolo :-) eu una asa as face...
Back to top

Author Message
aequalitas
New Member
New Member

PostPosted: Fri May 18, 2012 3:20 pm    Post subject: Reply with quote

Thank for really interesting information.
Back to top

Reply to topic    dubai.MyForum.ro Forum Index -> DISCUTII All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum