|
 |
|
 |
| |
| |
 |
dubai.MyForum.ro
Acest forum este pentru cei ce iubesc si cei ce doresc sa afle mai multe informatii despre Emiratele Arabe Unite.Impartaseste cu noi gandurile si experientele tale petrecute in Sahara!This is the right place if you love everything about UAE.
|
 |
|
The time now is Sun Oct 11, 2026 6:21 pm
|
| Author |
Message |
mercedes Watcher

|
Posted: Tue Jan 29, 2008 5:27 pm Post subject: as dori cateva informatii despre Emirate |
|
|
Bine v-am gasit...daca se poate as dori cateva sfaturi si eu;
fiica mea e plecata de trei luni in Emirate, lucreaza stewardesa la o companie aeriana din Abu Dhabi...recrutarea s-a facut aici in tara, compania le-a platit drumul, are un apartament frumos platit de companie, are zboruri in toata lumea, deci pana acuma e bine...as vrea sa va rog daca stiti cum ar fi mai bine sa trimita banii in tara, adica avind in vedere ca ea este platita in dirhami, cum ar fi mai avantajos sa schimbe banii pentru a-i trimite in tara? in dolari sau in euro? am inteles ca, cursul dolarului e neschimbat, dar euro e posibil sa mai scada? sau poate sa mai creasca?
si inca ceva, isi doreste sa-si cumpere un laptop ca sa nu mai fie nevoita sa mearga la internet in oras; ar gasi mai ieftin in Dubai, mai ales ca acum am inteles ca e festivalul shopping-ului? sau cam la acelasi pret ar gasi si in Abu Dhabi?
am citit cu placere(inca nu am citit tot) ce ati scris despre Emirate, mi-au placut mult fotografiile...poate o sa ajung si eu odata in vizita pe acolo  |
|
| Back to top |
|
| Author |
Message |
mercedes Watcher

|
Posted: Thu Jan 31, 2008 2:55 pm Post subject: |
|
|
| multumesc de raspuns Sara...are cont deschis acolo si stie cum sa trimita banii, dar ma gandeam cum ar fi mai avantajos sa schimbe banii inainte de ai trimite, in dolari sau in euro...dar daca nu mai e nimeni pe site care sa stie cum ar fi mai bine, nu e nici o problema...se descurca ea. |
|
| Back to top |
|
| Author |
Message |
tabernaculum New Member

|
Posted: Sun Jul 15, 2012 8:47 am Post subject: |
|
|
| I like your post, very interesting indeed. |
|
| Back to top |
|
| Author |
Message |
tabernaculum New Member

|
Posted: Wed Jul 18, 2012 10:25 am Post subject: |
|
|
| This is awesome! |
|
| Back to top |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
| |
 |
|
 |
|
|