|
 |
|
 |
| |
| |
 |
dubai.MyForum.ro
Acest forum este pentru cei ce iubesc si cei ce doresc sa afle mai multe informatii despre Emiratele Arabe Unite.Impartaseste cu noi gandurile si experientele tale petrecute in Sahara!This is the right place if you love everything about UAE.
|
 |
|
The time now is Sun Oct 11, 2026 6:21 pm
|
| Author |
Message |
mercedes Watcher

|
Posted: Sat Apr 05, 2008 2:10 pm Post subject: care e dobanda la credite in Emirate? |
|
|
va rog, daca stiti sa-mi spuneti care e dobanda la credite in Emirate...fiica-mea mi-a spus ca a auzit de la colegi de-a ei ca e foarte avantajos sa iei credit acolo, dar deocamdata nu stie nici ea mai multe; daca stiti sa-mi spuneti, dobanda e aceeasi la toate bancile sau sunt banci la care dobanda e mai mica si cam care ar fi dobanda.
am mai citit undeva ca in Emirate e interzisa camataria si ca urmare bancile dau credite cu dobanda 0%, dar fiica-mea zice ca nu e adevarat si parca nici mie nu-mi vine a crede. |
|
| Back to top |
|
| Author |
Message |
mercedes Watcher

|
Posted: Tue Apr 08, 2008 8:02 am Post subject: |
|
|
multumesc Sara...ea are cont deschis la National Bank, acolo ii intra salariul,dar mi-a spus ca au zis colegii ei ca la banca asta e dobanda mai mare...alta colega a zis ca nici nu le dau lor credit de la National Bank, acuma ea a avut zboruri, a fost plecata si nu a avut timp sa se intereseze, dar a zis ca o sa intrebe si la banca HSBC.
mai e o mica problema ca zice ca va necesită sa renunte la contul de la National Bank, si sa-si faca cont la banca la care va face creditul, ca acolo sa-i intre salariul si probabil ca vor mai dura putin formalitatile.
cand ziceai ca la unele banci poate sa ajunga dobanda pina la 5%, adica 5% ar fi pragul maxim sau minim al dobanzilor? |
|
| Back to top |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
| |
 |
|
 |
|
|