Read the kungfu novel
dubai.MyForum.ro
Acest forum este pentru cei ce iubesc si cei ce doresc sa afle mai multe informatii despre Emiratele Arabe Unite.Impartaseste cu noi gandurile si experientele tale petrecute in Sahara!This is the right place if you love everything about UAE.
The time now is Sun Oct 11, 2026 12:51 pm

Habbatul Baraka - Boabele negre "binecuvantate"

Reply to topic    dubai.MyForum.ro Forum Index -> MEDICINA NATURISTA / SANATATE
View previous topic :: View next topic  

Author Message
mercedes
Watcher
Watcher

PostPosted: Wed Feb 06, 2008 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

Sara, spune-mi te rog aceasta planta cum se mai poate consuma? am inteles ca e o mirodenie, dar se poate gasi si sub forma de ulei sau tinctura? sau ceai? cum ar mai putea fi consumata?

cum iti spuneam fiica-mea lucreaza stewardesa in Emirate si as fi vrut ceva pentru ea, pentru intarirea sistemului imunitar...la ultimul zbor care la avut la Londra a racit foarte tare, medicul ia dat remediu si ia anulat cateva zboruri pana se face bine; dar si aici in tara avea mereu probleme din cauza amigdalelor si racea f. usor(ea a lucrat cativa ani ca manechin si atunci manca foarte putin, cred ca de atunci are sistemul imunitar mai slabit); aici in tara mai lua echinaceea si propolis dar acolo ce ar putea lua pentru intarirea sistemului imunitar? ceva tratamrnt naturist as prefera;
te rog daca stii sa-mi spui, ce crezi tu ca ar fi bun si unde se gaseste; multumesc.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
mercedes
Watcher
Watcher

PostPosted: Sun Feb 17, 2008 3:46 pm    Post subject: Reply with quote

Multumesc mult, Sara; i-am spus fiicei mele aseara si deja si-a cumparat si si-a facut ceai din ginseng...zice ca nu i se pare f. placut la gust dar adauga miere de albine si e mai bun...sau poate pana o sa se obisnuiasca cu gustul, zice ca pare usor condimentat; oare gingerul o fi mai placut la gust? sau poate depinde de gustul fiecaruia.

Am ales ginsengul fiindca ginseng a mai luat si in tara dar sub forma de pastile.
Back to top

Author Message
artspiral
New Member
New Member

PostPosted: Thu Apr 26, 2012 3:16 am    Post subject: Reply with quote

I found this post very useful!
Back to top

Reply to topic    dubai.MyForum.ro Forum Index -> MEDICINA NATURISTA / SANATATE All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum