Read the kungfu novel
dubai.MyForum.ro
Acest forum este pentru cei ce iubesc si cei ce doresc sa afle mai multe informatii despre Emiratele Arabe Unite.Impartaseste cu noi gandurile si experientele tale petrecute in Sahara!This is the right place if you love everything about UAE.
The time now is Mon Oct 12, 2026 1:56 am

MULTA SERIOZITATE SI IMPORTANTA!!!

Reply to topic    dubai.MyForum.ro Forum Index -> DISCUTII
View previous topic :: View next topic  

Author Message
F.Rares

PostPosted: Sat Feb 06, 2010 5:28 pm    Post subject: MULTA SERIOZITATE SI IMPORTANTA!!! Reply with quote

Buna tuturor!Numele meu este Farcas Rares,agent LV7 NECC_Telecom, si am deschis acest topic pentru a va aduce la cunostinta urmatoarele:
-ma ocup cu un proiect in domeniul serviciilor,mai exact-TELECOMUNICATII(fiind unul dintre cele 4 mari servicii de aur-APA GAZUL Vitalitatea electrica shi nu in ultimul rand Telecomunicatiile),bazat pe tehnologia VoIP-ului;
-acest proiect se desfasoara la grad planetar- oriunde in lume ,furnizand servicii de lunga distanta pentru etnicii din intreaga lume si nu numai;
-o caracteristica de exceptie o reprezinta faptul ca,in reteaua GLOBALA NECC Telecom convorbirile sunt nelimitate shi gratuite-acest lucru facand sa dispara acea" taxa dubla" cum este in USA SAU roamingul cum se practica in Europa. [ 2 terminale Necc Telecom oriunde s-ar afla pe glob beneficiaza in mod gratuit nelimitat de: VOCE,IMAGINE,FAX,VIDEOTELEFONIE,VIDEOTELECONFERINTA si VOICEMAIL,fara costuri suplimentare;
Aceasta se realizeaza cu ajutorul unor abonamente care detin minute petru alte retele din national shi international-un ex->o persoana in RO cu un abonament de 5 euro si o alta persoana de exemplu Dubai cu un ab de 10 euro pot vorbi gratuit nelimitat 24 din 24,beneficiand in acelashi timp de VOICEMAIL,VIDEOCONFERINTA,putand sa se shi vada,FAX,si alte beneficii fara a plati costuri suplimentare pentru acele servicii.Compania noastra ofera solutii petru necesitatile fiecaruia,accesibila 24 din 24, fara a depinde de locatia persoanelor!
-pe langa serviciile pe care le pune la dispozitie,Necc Telecom mai are si o parte de venituri ca sa-i spun asa reprezentata prin COMPENSAREA FACTURII [SI] DE a AVEA UN ANUMIT VENIT IN FIECARE LUNA-aspect cu totul unic petru ca acest lucru nu il mia face nici o companie din lume si anume de ai da clientului posibilitatea sa aiba o factura O,shi chiar mai mult de atit sa-si plateasca clinetii-DA ATI CITIT BINE!!!

Deja am cam intrat prea mult in detalii,dar am facut acest lucru pentru a va putea face o mica reprezentare despre ce este vorba.AM SCRIS ACEST MESAJ PENTRU CA PRIN CEEA CE FAC SI CEEA CE REPREZINTA NECC_TELECOM DORESC SA-I AJUT PE CEI PLECATI PESTE HOTARE SI CARE SUNT DEPARTE DE CEI DRAGI,SA-SI REDUCA COSTURILE SI SA POATA LUA LEGATURA MULT MAI USOR.

ACESTEA FIIND SPUSE PENTRU CEI CARE SUNTETI INTERESATI SI DORITI MAI NUMEROASE DETALII SI LAMURIRI,PETRU CA ESTE UN PROIECT FOARTE COMPLEX BINE ORGANIZAT DE CATRE COMPANIA NECC_TELECOM, VA ROG A MA CONTACTA LA ADRESA DE E-MAIL : lalec_del_rey@yahoo.com sau NECC: 0364178556, NEPUTAND SA PREZINT INTR- Un NECOMPLICAT MESAJ TOATE ASPECTELE...ASIGURANDU-VA DE FAPTUL CA, O INFORMATIE DE VALOARE NU STRICA NICIODATA!

Va doresc multa bafta celor care sunteti plecati in UAE,si sa reusiti in a va atinge telurile petru care ati decis sa plecati in departari!

[[[PS:AS DORI DACA SE POATE VA ROG FRUMOS,SA VORBESC CU D-NA/D-SOARA SARA---ADRESA DE E-MAIL...AR FI INREGULA.MULTUMESC ANTICIPAT SI MULTA BAFTA SI SPOR LA TOATA LUMEA!!!]]][/u]
Back to top
View user's profile Send private message

Reply to topic    dubai.MyForum.ro Forum Index -> DISCUTII All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum