|
 |
|
 |
| |
| |
 |
dubai.MyForum.ro
Acest forum este pentru cei ce iubesc si cei ce doresc sa afle mai multe informatii despre Emiratele Arabe Unite.Impartaseste cu noi gandurile si experientele tale petrecute in Sahara!This is the right place if you love everything about UAE.
|
 |
|
The time now is Sat Oct 10, 2026 10:14 pm
|
| Author |
Message |
mercedes Watcher

|
Posted: Wed Aug 06, 2008 11:41 pm Post subject: |
|
|
Sara, te rog stii ceva de noile tipuri de vize? visit viza ?
cum am mai zis, fiica-mea lucreaza in Emirate si ar vrea sa o duca acolo in vizita pe sora mea si pe sotul ei; eu am fost in aprilie si mi-a placut tare mult.
a fost fiica-mea si a intrebat acolo la vize si au zis ca nu se mai da visit viza decat pentru cei nespus de apropiati din familie...parintii, copii; ca eventual poate sa incerce dar nu prea crede ca o sa se aprobe; si ca ar costa acum o viza 500 de dirhami si ea ar necesită sa depuna intr-un cont 2000 de dirhami, un fel de garantie, care ulterior o sa-i primeasca inapoi.
zicea ca nu prea a inteles garantia asta 2000 dirhami pentru o persoana?
oare chiar asa sa fie sau nu a inteles ea bine? oricum cand se intoarce din zbor a zis ca va mai merge odata sa intrebe mai clar.
ce posibilitate ar mai fi sa obtina viza? sau viza de turist?
stiu ca se mai poate prin cei de la Emirates, daca zbori cu ei iti fac ei rost de viza dar fiica mea are cateva bilete pe an pt. familie cu 90% reducere,dar reducerea e doar la compania lor, deci trebuie sa zboare cu Etihad.
nu s-sr putea sa faca o rezervare la un hotel pe 2 zile sa zicem, si cei de la hotel sa le obtina viza? dar ei sa stea la fiica-mea restul zilelor pana la doua saptamani; si daca rezervarea la hotel ar fi doar pe doua zile ar putea ei sa ramana mai mult de doua zile in Emirate?
e asa frustrant sa stii ca ai pe cineva acolo unde poti sta, poti calatori aproximativ gratuit si sa nu poti obtine viza. |
|
| Back to top |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
| |
 |
|
 |
|
|