|
 |
|
 |
| |
| |
 |
dubai.MyForum.ro
Acest forum este pentru cei ce iubesc si cei ce doresc sa afle mai multe informatii despre Emiratele Arabe Unite.Impartaseste cu noi gandurile si experientele tale petrecute in Sahara!This is the right place if you love everything about UAE.
|
 |
|
The time now is Sun Oct 11, 2026 5:13 am
|
| Author |
Message |
Simone Hard-Working member

|
Posted: Thu Oct 16, 2008 10:49 am Post subject: |
|
|
Sara, eu am ocazia aici zilnic sa vad persoanele feminine imbracate in abaya si purtand hijab, si mi se par superbe, majoritatea dintre ele. Chiar daca nu sunt atat de elaborate ca cele din imaginile tale, numeroase sunt de o eleganta aparte, încărcate de mister si farmec. _________________ I live in Dubai and happy about it! |
|
| Back to top |
|
| Author |
Message |
Cristin Moderator

|
Posted: Thu Oct 16, 2008 7:06 pm Post subject: |
|
|
Da intradevar foarte frumoase...au asa ceva aparte..  |
|
| Back to top |
|
| Author |
Message |

|
Posted: Thu Oct 16, 2008 7:18 pm Post subject: |
|
|
| Sara wrote: | Nu asta era pointul postarii mele, mai mult sau mai purin cred ca ii intereseaza unii ca le vedem noi zi se zi sau nu,ci cred ca s-ar bucura (cei care nu au fost niciodata in tarile islamice arabe) sa vada ca nu este chiar asa cum sunt multi “indoctrinati “ ca “femeia musulmana oprimata” este acoprita din cap pina in picioare, ca efect frumusetea ei fiind déjà estompata din cauza hainelor islamice!Asadar se insala amarnic…
Nu trebuie neaprat sa fii doar in chiloti ca sa arati superb!
Si cred ca am pus punctul pe “I” cu aceasta. |
Sunt de acord cu tine, ca aici femeile sunt pe departe a fi oprimate, dar de' ideile astea gresite sunt datorate mediei si ignorantei. Pot sa te intreb ceva: de ce esti usor agresiva fata de posturile mele? sau e doar parerea mea? _________________ I live in Dubai and happy about it! |
|
| Back to top |
|
| Author |
Message |

|
Posted: Thu Oct 16, 2008 9:16 pm Post subject: |
|
|
| Sara wrote: | Simone nu am nimic cu nimeni, ai perceput gresit postarea mea.Cu siguranta cand ma va deranja ceva voi spune lucurilor pe nume, voi spune "ma deranjeaza postarea "X" sau "Y".
Nu ma inletelge gresit wallah nu am nimic distinct cu tine
PACE ! |
Tocmai ca nu am inteles rautacismele astea fata de un nou venit, dar ma rog, shway,shway! _________________ I live in Dubai and happy about it! |
|
| Back to top |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
| |
 |
|
 |
|
|