Read the kungfu novel
dubai.MyForum.ro
Acest forum este pentru cei ce iubesc si cei ce doresc sa afle mai multe informatii despre Emiratele Arabe Unite.Impartaseste cu noi gandurile si experientele tale petrecute in Sahara!This is the right place if you love everything about UAE.
The time now is Sun Oct 11, 2026 3:37 pm

Prin desert

Reply to topic    dubai.MyForum.ro Forum Index -> CARAVANA
View previous topic :: View next topic  

Author Message
Cristin
Moderator
Moderator
Cristin

PostPosted: Sat Jan 05, 2008 10:54 am    Post subject: Reply with quote

As alege Dubaiul dar am doua motive pt care nu cred ca as putea sta acolo, unul dintre ele este ca nu mi-ar placea sa stau singura si cel de-al doilea ar fi caldura care nu prea o suport mai rapid m-as obisnui intr-un loc mai racoros :-) dar cine stie ce ne rezerva viitorul.....
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
mariam alexandra
Watcher
Watcher
mariam alexandra

PostPosted: Mon Jan 07, 2008 3:38 pm    Post subject: ce tara!? Reply with quote

pentru mine e simplu de ales:ARABIA SAUDITA
de ce aleg aceasta tara?easy va zic eu.sotul meu e din saudi si nu imi vor nmc mai mult decat sa fiu cu el si cum el sta acolo.... :whistle:
sper ca ati inteles :-D si inca un pretext ar fi ca imi place desertul desi nu e numai desert si pur si modest vreau sa traiesc acolo,inshallah
Back to top

Author Message
Cristin
Moderator
Moderator
Cristin

PostPosted: Mon Jan 07, 2008 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

Nu stiu eu prea numeroase despre Arabia Saudita dar Miriam ai fost pana acum acolo?crezi ca ti-ar placea sa stai acolo?
Back to top

Author Message
Amal
New Member
New Member

PostPosted: Fri Oct 10, 2008 10:37 pm    Post subject: Reply with quote

Salam Alejkom warahmatulillah.
E tare frumos aici in arabia-saudita.noi stam aici de trei ani Alhamdulillah.Pot sa te obisnuiesti si cu caldura insalllah cu timpul..insaallah curand o sa vi si tu aici Mariam,stau si eu in Riyadh.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

Author Message
Amal
New Member
New Member

PostPosted: Mon Oct 13, 2008 8:24 pm    Post subject: Reply with quote

Salam Alejkom.

:sorry: poze inca nu am la compjuter dar insaallah o sa incerc sa fac rost,cum o sa am timp.Daca aveti intrebari o sa raspund insaallah dupa stiinta mea.Numai bine va vor tuturori si multumesc lui Allah ca vam gasit.
:-)
Back to top

Author Message
Amal
New Member
New Member

PostPosted: Tue Oct 14, 2008 7:53 pm    Post subject: Reply with quote

Salam Alejkom warahmatulillah.
Incerc sa raspud cu toate placerea insaallah.

1. Da aici in arabia-saudita femeile nu conduc masinile,[sa sti ca e mai bine cateodata asa cred eu.]
2.Da intradevar femeile nu iasa din casa singuri,si asta e ok ,eu nam nici o problema nici cu asta.Daca ai un baiat sau fata pot sa iesi cu el ,nu trebuie neaparat sotul,eu ma duc cu baiatul meu cate-odata ,plimb putin.
3. Despre salari inca nu pot sa-zic nimic acum vine ceva nou lege sa-u stiu eu de la Malik Abdallah ridica la toate lumea ,dar cat inca nu stim nimic.
4.Preturile la noi intradevar sant mai mici ca in Dubai ,dar depinde ce vrei sa cumperi.Benzinul e mai scump la voi.
5.In dubai e strict acuma deoarece e plin cu turist,Hindi,Bangladesh si mai departe,nu ca la noi.
Aici nu lasa turisti sa vina,numai cine vine sa ia omra s-au Hajj. ,cine are viza sa lucreze,
Cu pasaportul trebuie sa-i las cetatenia pe care o ai inainte ca sa pot sa fi cetatean Saudi,e foarte stric acuma si aici casatoria numai vrea sa lasa sa casatoreasca oameni afara numai dupa ce au implinit varsta de 40 de ani.E nespus de greu sa obti hirtia pentru casatorie si pentru viza.
Sau cum am mai auzit dupa trei copii mi se pare ,dar in ista nu sant sigur.Allahu Allem.
Daca mai e ceva pot sa -ma intrebi draga sora insaallah o sa iti raspund.
Back to top

Author Message
Amal
New Member
New Member

PostPosted: Fri Oct 17, 2008 12:25 am    Post subject: Reply with quote

SALAM ALEJKOM WARAHMATULILLAH.

ALLAH SA VA AJUTA ,SI SA USUREZE PENTRU VOI,SI PENTRU TOTI MUSLIM INSAALLAH. CA SA PUTETI SA VENIT ,LA HAJJ -OMRA INSAAALLAH .AMEN YA RABB.

NU STIU DAR CRED CA PENTRU VOI DIN UAE ESTE USOR SA VENIT.NOI CAND MERGEM IN DUBAI O IAU EU VIZA DE LA VAMA.PLATIM CAT TREBUIE SI ACOLO PUNE IN DOI MINUTE,NU TREBUIE SA MA DUC LA M.B.S. CU CATEVA ZILE INAINTE.
E MEGA ASA ALHAMDULILLAH SI E VALABIL VIZA 1LUNA.
Back to top

Author Message
Simone
Hard-Working member
Hard-Working member

PostPosted: Fri Oct 17, 2008 12:36 pm    Post subject: Reply with quote

Ca rezident UAE, poti calatori in Oamn, Qatar, Bahrain si Kuweit cu obtinerea vizei la intrarea in tara. Cu Arabia Saudita este mai complicat, trebuie sa ai invitatie. Dar ca musulman poti sa o obtii pentru Hadj sau Umrah, nu conteaza din ce tara esti.

Author Message
Amal
New Member
New Member

PostPosted: Sat Oct 18, 2008 1:04 pm    Post subject: Reply with quote

:-) Salam Alejkom.

Eu nu am cetatenia Saudi, numai carnetul de rezident .Cand mergem la dubai ma duc cu pasaportul,si cu cardul.nu ne cere in afara de asta perfect nimic.in compjuter la vama deja stie cine esti si daca esti muslim sau nu ,sau daca esti casatorit cu un saudi etc....
voi ati fost vreodata aici in Saudi :MEKKA - MEDINA ?
Back to top

Author Message
Amal
New Member
New Member

PostPosted: Mon Oct 20, 2008 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

Salam Alejkom.

Allah stie ce e mai bine pentru noi ,voi si toti muslimin,insaallah e scris ca in anul asta o sa merg la hajj.? ALLAH stie mai bine. Daca o vrei din inima ta sincer sigur Allah Subhanna o sa usureze drumul pentru tine,noi si toti muslim ya rabb ...
Vezi anul trecut mi am dorit tare ca sa ajung la hajj nu mam dat batut ,am sperat pana la ultimul zi ,si era tare ocupat toate locurile si in sfarsit sotul meu a gasit doi locuri libere "ALLAHU AKBAR "nu mi-a venit sa cred ,am crezut ca visez. SubhannAllah cand mi-a zis "insaallah o sa te duci la hajj" cu cuvintele astea parca si acuma aud prin telefon.
ya rabb am ajuns la hajj si am fost fericita Alhamdulillah Allah ne a ajutat .
Nu uitati faceti dua ,salatul istikhara noaptea si cereti de la Allah subhanna si insaallah o sa ajungeti si voi ,toti muslimin.
Cu inima curata si numai pentru Allah sa facem tot cea ce facem altfel e in zadar tot,numai obosim.

ALLAH SA VA AJUTA SI SA USUREZE PENTRU VOI CA SA PUTETI SA VENITI LA HAJJ-OMRAH INSAALLAH.
ALLAH MEEKOM.
Back to top

Author Message
animalplanet2
Watcher
Watcher

PostPosted: Thu Aug 02, 2012 8:12 pm    Post subject: Reply with quote

I am glad to learn something new! In general, a positive attitude to all the people who do not stand still, and learn something new.
Back to top

Reply to topic    dubai.MyForum.ro Forum Index -> CARAVANA All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum