Read the kungfu novel
dubai.MyForum.ro
Acest forum este pentru cei ce iubesc si cei ce doresc sa afle mai multe informatii despre Emiratele Arabe Unite.Impartaseste cu noi gandurile si experientele tale petrecute in Sahara!This is the right place if you love everything about UAE.
The time now is Sun Oct 11, 2026 6:20 pm

Salut la toti! un sfat

Reply to topic    dubai.MyForum.ro Forum Index -> DISCUTII
View previous topic :: View next topic  

Author Message
cristaila

PostPosted: Sun Jan 27, 2008 2:18 pm    Post subject: Salut la toti! un sfat Reply with quote

Vad ca sinteti aproape unicii care au deschis pagina aici...si nespus de bine ca puteti sa veniti in ajutor,ca de n-ati fi fost voi nici nu stiu la cine apelam...Sint din r. Moldova shi ma preocupa niste chestii .De curind am apelat la o firma de la noi care se ocupa cu deschiderea vizei in Dubai,adica vine un angajator din Dubai,treci interviul shi daca esti ales iti deschide viza timp de o luna,poate shi mai puti.Am ales ca sale associate la firma ALTAYER.Este o companie buna?Zic ca este cumplit de buna astia de la fima,dar cine shtie.Salariul va fi de la 1000$ in sus,pina la 1500$ lunar,biletul de plecare il plateste compania,cazarea din cont propriu,mincarea la fel,48 de ore lucratoare,zic ca primele 2 saptamini stai la un hotel al companiei pina iti gasesti o gazda...Oare iti ajung astia 1000 de dolari pentru chirie,cheltuieli si sa mai pui bani ceva deoparte?ca ma gindesc sa iau shi un al doilea job daca sa string ceva deoparte...Stiti nu prea cu inima deschisa as vrea sa incerc,deoarece de-ai nostri in colo nu prea au plecat,pe nimeni nu am intilnit care sa stie cum e acolo,doar ca e o tara turistica,foarte frumoasa si cam atitiata mai cetesc shi eu ceva de pe forumul d-ra :-) .Astept cu nerabdare sa-mi luminati sufletul shi mintea.PAPA :blush:

Author Message
Cristin
Moderator
Moderator
Cristin

PostPosted: Mon Jan 28, 2008 6:28 pm    Post subject: Reply with quote

Bina ai venit printre noi Cristaila :thumbsup:
Iar in legatura cu problema ta ,sustin in totalitate parerea lui Sara, ai face bine sa te interesezi despre acea firma f bine, mai ales ca esti femeie. Iar chestia ca tu iti vei plati chiria si toate utilitatile casei nu este bine Cum ti-a spus si Sara intereseaza-te in problema transportului ohhh nu stiu ce sa zic intereseaza-te f bine in legatura cu tot ai grija si la cele mai mici detalii, daca chiar vrei sa pleci ia-ti la tine cativa banuti in plus la tine.
Succes si sa auzim ca esti bine acolo.....aaa si aporpo poti sa ne spui in ce domeniu vei lucra acolo? cumva in domeniul hotelier?
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
cristaila

PostPosted: Wed Jan 30, 2008 5:14 pm    Post subject: Reply with quote

Sara wrote:
Cristaila am dat asa un search din curiozitate sa vad care e treab cu AL TAYER si dupa ce am vazut si site-ul lor official poti sa fi sigura ca este o comapnie de incredere.Vad ca au mai numeroase domenii Automobile,Fashion,Bijuterii,Cosmetice si au si un nr de contact, ceea ce e bine!Ca un ultim sfat, incearca sa iei un nr de contact de la angajator sa suni si sa-l intrebi pina si cel mai mic amanunt ( e bine de verificat daca nr de atingere respectiv si angajatorul exista sau nu inainte de a face un pas)...
Iti urez in continuare mult succes si sa ne tii si pe noi la curent !

Bine v-am gasit...sint iarasi eu :-D
PAi asa am inteles si eu ca e o firma serioasa,dar stii cum e pe la noi...ne fraieresc toti din toate partile cum poi,ca moldoveanul da capul in jos shi tace de este amagit...Sper sa fie bine...Pina a ajunge mai am de trecut interviul cu angajatoru;l pe 10 februarie si sintem cite 4 pe un loc ,Altayer ofera numai 25-30 locuri ,iar noi sintem peste 120...adica e aiurea,oferta nu corespunde cu solicitarea...De transport am sa intreb...Dar care transport cel din oras pina la serviciu si inapoi sau pina in Dubai???...Dacva ati avut in vedere de cel pina in Dubai ,atunci il platesc ei.Si iata am inteles ca pasaportul il tin timp de un an.Noi nu avem cheltuieli,Firma plateste drumul shi cazarea pentru primele 2 saptamini pina iti gasesti o gazda.Va pup pe toti papa

:-) Ah da lui Cristi raspuns la ce m-a intrebat...ca sale associate in unul din magazinele companiei...de bijuterii dupa cite ei ne-au zis :-) Succes papa...Va multumesc extraordinar de mult Sara si Cristi,Aveti grija de voi si mai astept info

Author Message
Cristin
Moderator
Moderator
Cristin

PostPosted: Wed Jan 30, 2008 5:46 pm    Post subject: Reply with quote

Pai ce mai SUCCES LA INTERVIU si sa ne dai o veste buna ........din Dubai :-D
Back to top

Author Message
ChristineDXB

PostPosted: Tue Feb 19, 2008 9:49 am    Post subject: Buna tuturor!!!! Reply with quote

Buna...sunt noua pe forum si as dori sa imi fac multi prieteni...eu ma aflu in dubai deja de 1 an si 3 luni dar nu prea am intalnit romani si nu prea cunosc...o zi buna
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

Author Message
Cristin
Moderator
Moderator
Cristin

PostPosted: Tue Feb 19, 2008 1:51 pm    Post subject: Reply with quote

Buna venit :hi: ... si stai pe aproape, cu siguranta o sa iti cerem sfaturi, cand o sa avem nevoie cu siguranta o iti cerem niste sfaturi fiind acolo stii mai bine. In privinta prietenilor sigur aici iti vei face prieteni.
Ma surprinde ca nu ai intanlit inca romani acolo....
Back to top

Reply to topic    dubai.MyForum.ro Forum Index -> DISCUTII All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum