|
 |
|
 |
| |
| |
 |
dubai.MyForum.ro
Acest forum este pentru cei ce iubesc si cei ce doresc sa afle mai multe informatii despre Emiratele Arabe Unite.Impartaseste cu noi gandurile si experientele tale petrecute in Sahara!This is the right place if you love everything about UAE.
|
 |
|
The time now is Sun Oct 11, 2026 6:10 am
|
| Author |
Message |
Cristin Moderator

|
Posted: Thu Jun 05, 2008 5:33 pm Post subject: |
|
|
| In primul rand tare bine ai facut Sara ca ne-ai impartasit si noua aceasta intamplare a ta ,(sunt persoane care nu stiu de acesta metoda a lor de a pacali oameni printre care si eu )si sincer imi pare rau pentru tine. Trebuie sa fim atenti, dupa cum am citit in acel articol, daca nu esti foarte prudent poti fi pacalit foarte usor. Numai in Romania putea sa se intample asa ceva.... |
|
| Back to top |
|
| Author |
Message |
iubamea New Member

|
Posted: Thu Jun 05, 2008 7:50 pm Post subject: |
|
|
Numai cand imi amintesc, prin ce-am trecut anul trecut in decembrie, imi explodeaza capul si inima Doar ce se deschisese Oraselul Copiiilor, asa ca impreuna cu mama si printesa mea, am plecat la plimbare, toate trei hotarate sa ne distram. A doua zi, trebuia sa fac niste plati asa ca mi-am zis: cu un drum sa le fac pe toate. Din 2100 euro am ramas cu 1600 si cat pe ce sa fac infarct acolo, noroc cu "fetele mele".
Exact cum spui tu Sara, angajata foarte bine instruita, n-am putut sa storc nici un nr. de tel. sau adresa a patronului.
Nu stiu zau, ce a fost in capul meu, de obicei, merg sa schimb in acelasi loc, de fapt toti din fam., mergem la aceeasi casa de schimb, de ce m-am dus in seara aceea la alta?! nu stiu Oricum, le-am urat, sa le ajute D-zeu exact dupa cum fac, nici mai mult nici mai putin.
Ce crezi, surpriza, anul asta prin feb martie, nu retin exact, am avut satisfactia sa citesc pe site-ul oficial al Primariei Sibiu, o lista cu peste 10 case de schimb din judet care au fost penalizate si autorizatiile de functionare ridicate; printre acestea si "fatuca mea desteapta si aroganta" a ramas fara servici, impreuna cu seful ei
Doamne, ce fericita am fost si ce razbunata m-am simtit  |
|
| Back to top |
|
| Author |
Message |
iubamea New Member

|
Posted: Fri Jun 06, 2008 12:06 pm Post subject: |
|
|
Of Doamne, si eu am sunat peste tot, la PC la Pol., nu am putut schimba nimic pt. ca am semnat, desteapta de mine, o polita nenorocita.
Asta este, am pierdut datorita neatentiei mele. Oricum ma simt razbunata, ti-am scris de ce. |
|
| Back to top |
|
| Author |
Message |
Wolfie New Member

|
Posted: Sun Oct 12, 2008 5:05 pm Post subject: |
|
|
| Topic vechi, dar eu abia acum l-am vazut. O recomandare pentru cine mai citeste aici: faceti operatiunile de schimb valutar numai la banci! Sunt peste tot, unde intorci capul vezi o banca. Aici aveti sanse incomparabil mai mari de a efectua o tranzactie corecta decat la casele de schimb de la parterul blocului. |
|
| Back to top |
|
| Author |
Message |
valcris New Member

|
Posted: Tue Mar 17, 2009 7:40 pm Post subject: tepe la casele de schimb |
|
|
Proaspat intors de casa desi s va exolic cum functioneaza....poate citesce cineva si pe viitor stie cum sa se fereasca.
1. este afisat un curs f avatajos(scris mare afara sau pus pe usa) ex4.3 ron 1 euro..intrii intrebi cit e euro iti spune cit este 100 euro 430 ron...Toate frumoase tu ii dai banii si in acest timp prinesti sa semnezi o hirtie...La fel mare scrie cursul valutar iar undeva jos abia vizibil cu steluta comision intre 10-30%.
Odata ce ai semnat aceea hirtie ei sunt acoperiti legal si nu prea mai ai ce face....Este o mare escrocherie ce fac ei , este la limita legala ..dar asta este.
2.celalat mod este identic dar se chimba ceva...in loc de comision e scirs mic jos ca acel curs favorabil e valabil la sume de pese 30.000 euro...la fel hirtia semnezi si iar nu mai ai ce face.....
Deci atentie mare in Romanica noastra draga la indiferent ce act semnati....Chit ca pierdeti 10 min citit cu atentie perfect orice cind este vb de bani....si nu ma refer doar la casele de schimb ,,la banci contracte orice....
O zi superba tuturor |
|
| Back to top |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
| |
 |
|
 |
|
|